Panta i Sandviken

Jag var på besök i Sandviken förra veckan. Vi började i Gävle och sen vidare till Sandviken. Vilken stad!

Otroligt vackert överallt och skogen nära inpå. Jag hade dock planer på att titta in i den lokala pantbanken. MEN, det fanns ingen? En otrolig besvikelse. Man brukar kunna hitta en hel del fina fynd när man är i småstäder med pantbanker. Så det var ett minus på resan. Dock är ett tips Pantit. Jag hittade att de hade en avdelning för Sandviken.

Riktigt bra tips enligt mig. Nu kan äntligen alla stackare i Sandviken utan pantbank panta online. Riktigt bra.

Efter det där fyndet så gick vi ut och åt på Tzatziki Sandviken. Otroligt ställe! Kändes som att vi kom till Grekland över kvällen.

Nu ska jag skriva vidare på min bok. Den handlar om en vit älg som besöker en ort utanför Sverige.

Ha det bra vänner!